Presentació Veus del Destí

Ahir vam presentar en roda de premsa Veus del Destí l'últim projecte d'el grup de percussió Esclats.

Veus del Destí forma part de les activitats programades pel grup en el seu 10è aniversari.

A la roda de premsa vam comptar amb Joan Ponsoda, un dels membres fundadors del grup, que va deixar palessa la vinculació del grup a la ciutat i lasatisfacció que suposa per a ells estrenar les seues propostes a Alcoi. On a més d'amics, familiars i coneguts també hi ha una gran estima per la música.

En la producció de Veus del Destí Esclats ha contat amb la direcció artística i escènica de Pepa Miralles. En paraules de Ponsoda: "els músics necessitem fer alguna cosa més que pujar a l'escenari i tocar, necessitem conectar amb el públic i fer-los sentir la música".

El punt internacional de la roda de premsa va ser el compositor d'una de les peces que s'estrenaran el proper diumenge al Principal, l'alemany Roland Schmidt. Es confesa enamorat de Federico García Lorca i la seua obra. De fet la pesa que ha compost expresament per al decè aniversari d'Esclats està basada en 22 poemes del poeta. Una composició de 75' per a soprano i percussió.

Tot un repte per a la jove soprano Julia Farrés-Llongueras que a més de delitar-nos amb la seua magnífica veu, ens recordarà les paraules de Federico García Lorca.

La percussió de Juan Ponsoda, Antonio Sola, Enrique Gonzalez i Juan Francisco Carrillo, la veu de Júlia Farrés-Llongueras la poesia de Lorca i audiovisuals realitzades per Xavi Cortés, Vissual produccions, que acompanyaran durant tot el concert amb imatges alegòriques. 

Veus del destí tot un espectacle per a celebrar els 10 anys d'Esclats.


Diumenge 19 de febrer a les 19 h.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: