Dissabte 25 de febrere a les 21 h


EUFÒRIA és un espectacle de l’Horta Teatre escrit i dirigit per Roberto García i interpretat per Xavo Giménez i Pau Blanco. Amb ell, la companyia vol donar un pas endavant en el seu camí d’exploració de noves fronteres escèniques tractant de connectar, alhora, amb un ampli espectre d’espectadors.

EUFÒRIA és un espectacle d’autoajuda col·lectiva on dos actors, en continua interacció amb el públic, tractaran de salvar als espectadors de la depressió en la qual estem immersos per culpa de la crisi econòmica.

I és que la bombolla immobiliària i la posterior crisi financera s’han endut per davant la sinuosa línia que ens feia transitar de manera natural de l’alegria a la tristesa. Un vaivé vital i profundament humà que, des de fa anys, ha estat substituït per una terrorífica muntanya russa que ens porta de l’eufòria a la depressió i viceversa.

EUFÒRIA és un espectacle terapèutic, balsàmic, recomanat per Col·legi Oficial de Metges per combatre els símptomes d’esta malaltia macroeconòmica amb metàstasi social accelerada pels mitjans de comunicació. Símptomes que afecten seriosament al nostre estat d’ànim, personal i col·lectiu, i per descomptat a les nostres pràctiques sexuals, personals i col·lectives.

Com es pot intuir, per baix d’este plantejament hi haurà una important càrrega d’ironia i humor. De la mà de la comèdia, el muntatge dibuixarà un retrat per moments ridícul, per moments tràgic, per moments desbaratat, de com som i a on hem arribat. Però tampoc amb això ens allunyarem dels nostres propòsits inicials.

Al cap i a la fi, no és el riure la millor medicina per a l’esperit?

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: