Arròs i Titelles 2012

Després de la bona acollida que va tindre el passat any la mostra de teatre de titelles i objectes promoguda pel Restaurant Lolo i La Dependent, companyia resident i gestora del Teatre Principal i el fet de que la iniciativa neixquera amb intenció de mantindres durant molt temps Arròs i Titelles retorna… com l’all-i-oli que acompanya a molts dels arrosos del nostre patrocinador Lolo.

Arròs i Titelles 2 són 4 dies d’espectacles per als més xicotets de l’escola, enguany hem volgut ampliar l’oferta i si bé el número d’espectacles és el mateix que en la passada edició, en aquesta els espectadors podran vore, a més, una exposició de titelles de diferent tipus i que forma part de l’espectacle El Desván de las ilusiones Mágicas, de la companyia madrilenya Producciones Cachivache.

Entre les companyies programades a la Mostra trobem diferents tècniques, teatre d’ombres, objectes, actrius… i diferents procedències. La representació valenciana la tenim en Titellet de Josep Enric Grau, un espectacle del que ja vam poder vore alguna cosa en la passada Mostra de Teatre d’Alcoi 2011. Parlant de Fires i Mostres de l’Estat Espanyol a FETEN 2011, una de les fires de teatre infantil més importants de l’Estat Espanyol, es va poder vore també Les Fades de la Bella Dorment de la companyia balear Disset Teatre, que va ser guardonat amb el premi especial del jurat FETEN 2011 al millor espectacle de titelles i objectes.

Xarop de Cargol de la catalana Mercè Framis podrà vores el dissabte en horari obert al públic en general (17.30 i 18.30).

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: