Adéu Tirisiti fins l'any que ve!!!

El passat diumenge vam donar per conclosa la Campanya del Betlem de Tirisiti 2011-12.
En total han estat més de 25.000 persones i al voltant de 200 representacions.

Pel que fa a la campanya escolar de representacions, podem dir què: les funcions s’han realitzat de manera adequada i seguint el calendari i horari previst, a més donat el bon oratge la campanya del BETLEM DE TIRISITI va obtindre les xifres de reserva i assistència que teníem previstes.

El 40 % dels nostres espectadors en aquesta Campanya eren menors de 5 anys i el 15 % majors de 25 anys.

Com no, la crisi torna a tindre presència i afecta a tots i moltes escoles han vist retallat el seu pressupost per a realitzar eixides. On trobem una major incidència, és als centre educatius més menuts i als centres rurals de les nostres comarques.

Menció a banda hem de fer de la Campanya d’EL TIRISITI MÉS SOLIDARI, que ha arreplegat al voltant de dos tones i mitja d’aliments per a l’Economat de Càrites Alcoi, i que va finalitzar el mateix dia que donàvem per conclosa la Campanya Escolar 2011. Tot i que durant la campanya de representacions per a tots els públics s’ha continuat arreplegant alguns aliments. Moltes gràcies a tots.

Pel que fa a les representacions del BETLEM DE TIRISITI per a tots els públics 2011-2012, un any més la valoració és positiva. Sense constatar cap problema greu.
Les representacions que hem realitzat els dies 6, 7 i 8 ham tingut una molt més que bona acceptació.
Els dies de major afluència i on la taquilla no ha pogut atendre la demanda han estat els dies 2,3,4 de l’any nou. Tradicionalment el dia de “la burreta” és el més sol·licitat, enguany aquesta demanda s’ha estés als primers dies de l’any i els dies 2 i 3 es van poder vore les famoses cues del Tirisiti que van arribar fins a la porta de l’Ajuntament.
Llevat d’eixos dies destacats, hem de dir que la resta de dies el degoteig de gent a la taquilla era constant i no hi ha hagut problemes ni incidències en les entrades.

Destacar la visita de diverses persones relacionades amb el Patrimoni i les Arts així com titellaires que ens han visitat i han quedat meravellats del tresor que cada any representem a la nostra ciutat i del valor patrimonial i cultural que el nostre estimat retaule té.

Per a la gent del TEATRE PRINCIPAL i LA DEPENDENT que treballa en les representacions del BETLEM DE TIRISITI, és motiu d’orgull i alegria l’assistència dels 25.000 espectadors que han pogut gaudir d’aquest retaule de titelles del segle XIX Patrimoni del poble d’Alcoi.

Moltes gràcies a tots, vos esperem el proper mes de novembre.


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: