ENTRADES BETLEM DE TIRISITI?

Demà dimarts 20 de desembre a les 20.00 h eixiran a la vanda les entrades del Betlem de Tirisiti.

Ja podeu consultar els horaris ací mateix.

COM COMPRAR ENTRADES PER AL TIRISITI?

  • Des de casa des del 20 de desembre a http://www.servicam.es/ o al telèfon 965 117 117. Tan sols heu de donar-vos d'alta com a usuari. La venda es realitza mitjançant targeta de crèdit de qualsevol entitat bancària (no cal ser de la CAM).

  • A parir del 23 de desembre a la taquilla del Teatre Principal que estarà oberta des de les 17.00 h totes les vesprades i els dies de funció matinal des de les 11.15 h

Una vegada has comprat les teues entrades per Servicam pots recollir-les a qualsevol oficina CAM, als caixers que dispensen entrades (Avda. País Valencià, C/ Alameda, C/ Juan Gil Albert) o directament a la taquilla del teatre ensenyant el D.N.I i la targeta amb la que s'ha fet la compra.

COSES QUE CAL TENIR EN COMPTE

  • Les funcions són rigorosament puntuals. Una vegada escomençada la representació no es premetrà l'entrada a la sala, encara que es tinga l'entrada.

  • La taquilla obri a les 17.00 de la vesprada, mai abans, no cal fer cua des de les 15.00 per trobar entrades.

  • El 50% de les entrades es posen a la venda per anticipat. Aquestes entrades poden adquirir-se tant a servicam com a la taquilla.

  • El preu de l'entrada és de 3 €. Els menors de 2 anys no paguen entrada perquè han de seure al braç dels pares.



Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: