Arriba el MIMA Festival. Dijous 3 de novembre a les 9


Per quart any consecutiu el Mini-festival de Música Alternativa d'Alcoi (MIMA) ens porta a la ciutat algunes de les propostes més alternatives del panorama musical alctual. En aquesta ocassió disfrutarem amb Senior i el Cor Brutal i Mazoni.






Presentació de GRAN el segon disc de Miquel Àngel Landete, Senior (sense accent, en anglès), i la colla de barbuts que l’acompanya per a fer soroll sota el nom de El Cor Brutal. Si València només fos la cova de Camps, Barberá, Fabra i Marina d’Or, no existiria una banda de rock and roll que fa que el gènere sembli haver estat inventat per ser cantat en valencià.
Un àlbum de plantejament eclèctic i resultat sorprenent.



Melodia i intensitat podrien ser els dos elements definitoris de “Fins que la mort ens separi", el nou disc de Mazoni. Jaume Pla ha partit de melodies xiulables i d’acords bàsics, però cada cançó acaba regalant sorpreses. Un disc intens, d’aquells que et fan remoure l’estómac sense acabar d’entendre per què.


Dijous 3 de novembre, 21.00 h
Preu: 6/8 €

 

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: