Funcions a benecifi de l'Associació Contra el Càncer


Sobre l’amistat

‘Tot per un amic’ és una història d’amistat. Però ho dic en el seu sentit més àmpli. No sols és l’argument central de la ja clàssica comèdia versionada per Emili Carbonell amb abundants referències al nostre ámbit més local, és també una història que ha pogut fer-se només per pura amistat. Per amistat vaig dir que sí a Paco Aznar que feia anys, sí, en plural, que cada vegada que ens creuàvem pel pont de Sant Jordi em donava la vara dient-me: “Ximo, tu i jo hem de fer ‘La extraña pareja’”; per l’amistat d’Emili Carbonell s’ha pogut muntar la seua particular versió de la cèlebre comèdia; per l’amistat de Juan Jordà, el director de Ràdio Alcoi, vam disposar d’un lloc adequat i suficient per als assajos, i només per pura amistat vam tindre mobles per al decorat, banda sonora i piscolabis entre funcions. Per un sentit i també un sentiment d’amistat el muntatge va nàixer amb vocació benèfica. I eixa vocació s’ha vist realitzada ja en tres ocasions. Els diners que generosament ha pagat el públic per vore el nostre humild espectacle han anat a parar a les sempre necessitades mans de la Creu Roja d’Alcoi, l’Associació Alzheimer d’Ibi, i ara, l’Associació Contra el Càncer de la nostra ciutat.
I ja no per amistat, sino per amor al teatre, un grapat de persones han estat treballant amb tota la precarietat de producció però també amb la major il·lusió per tal de representar en escena este conte de risa. De risa i d’amistat.
El preu de les entrades és de 8 € i estaran a la venda a El Cosidor, Panderia Maite, Salons Montecarlo i DeCasa

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: