Dissabte 8 d'octubre, 22.00 Arthur Caravan presenta el seu nou treball


Una ciutat no és la mateixa ciutat si s’arriba a ella a peu o en avió. Un cim no és el mateix cim si s’atansa escalant o amb globus. El món del jove nihilista no és el mateix món que el del director de la CIA. Però Alcoi és Alcoi, el Montcabrer és el Montcabrer, i el món és un desastre. Enharmonia és precisament això: dues notes musicals són les mateixes, però són diferents segons el context i la forma en què s’arriba a interpretar-les. ‘Atles enharmònic’ recull, documenta i plasma un itinerari musical que arrenca i culmina al mateix lloc: Arthur Caravan.

Al seu esperat segon treball discogràfic, el quintet alcoià mostra un gir que torna a si mateix: un itinerari que recorre les geografies de la melodia, valls dels pentagrames i turons de solfa, serres de partitures i oceans de polifonies, per oferir un treball que presenta aquest bagatge en forma d’evolució de potència i intensitat musicals, de dramatisme i angúnia poètica, però sense abandonar el substrat líric que caracteritza la banda. Un territori acabat d’explorar, que Arthur Caravan ens convida a descobrir.

Sigues el primer en escoltar un tema del nou disc fent clic a la imatge de la portada.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: