DISSABTE 11 DE JUNY, 18.00 H


ORNITORINCS
Un matrimoni i medium, de Jaidy Kanesh




La famosa médium Sofía Reina es contratada por la periodista deportiva África Bermúdez para realizar una sesión de espiritismo en su casa junto a su asustado e incrédulo marido, Oscar, con el fin de entrevistar al fallecido piloto de fórmula 1 Ayrton Senna. A pesar de que la sesión no da los frutos esperados, África asiste atónita a la aparición de Ricki, su primer marido, muerto hace siete años. La nueva situación provoca un sinfín de conflictos en el seno familiar, debido entre otras cosas a que África es la única que puede ver al muerto. La cuestión se agrava al descubrir que Ricki pretende llevarse a
África con él. De nuevo será necesaria la presencia de la médium para devolver a Ricki al inframundo.
En su afán por matar a África, Ricki comete un desliz y acaba envenenando a Oscar, a la vez que Sofía Reina muere en un aparatoso accidente de moto antes de poder realizar el ritual. En una vuelta más de tuerca los dos muertos-maridos se alían para llevarse consigo a África, quien decide abandonar definitivamente la casa y a sus espectrales habitantes. Al final descubriremos que todo lo sucedido ha sido orquestado por la hija fallecida de Óscar, con la intención de destrozar su matrimonio, dolida porque éste abandonó a su madre
cuando ella falleció.

Autor: Jaidy Kanesh. Versió valencià: Diego Braguisnky. Intèrprets: Lola Moltó, Álvaro Báguena, Mamen García, Diego Braguinsky. Direcció: Jaime Pujol. Ajudant de direcció: Miguel Ángel Romos. Regiduria: Porri Fernández. Espai escènic: Josep Simón. Disseny il·luminació: Javier Quintanilla. Disseny vestuari: Rocío Cabedo. Disseny gràfic i fotografia: Assad Kassab. Espai sonor: Pep Chiveli. Selecció musical: J. Pujol / M.A. Romo. Caracterització: Quica Belda. Il·lusionisme: Nacho Diago. Realització escenografia: Odeón Decorats. Dotació i tranports: Germinal Servicios. Cap tècnic: Jordi Carcelén. Premsa i promoció: Berta Esparza. Distribució i gira: Dramatùrgia 2000. Gerència: Diego Braguinsky i Pep Chiveli. Producció ejecutiva: El Punt de la i CB.


La famosa mèdium Sofía Reina és contractada per la periodista esportiva Àfrica Bermúdez per a realitzar una sessió d'espiritisme en sa casa junt amb el seu espantat i incrèdul marit, Oscar, a fi d'entrevistar al difunt pilot de fórmula 1 Ayrton Senna. A pesar que la sessió no dóna els fruits esperats, Àfrica assisteix atònita a l'aparició de Ricki, el seu primer marit, mort fa set anys. La nova situació provoca una infinitat de conflictes en la família, degut entre altres coses a què Àfrica és l'única que pot veure el mort. La qüestió s'agreuja al descobrir que Ricki pretén emportar-se a Àfrica amb ell. De nou serà necesaria la presència de la mèdium per a tornar a Ricki a l'inframón.

En el seu afany per matar a Àfrica, Ricki comet una errada i acaba enverinant Oscar, al mateix temps que Sofía Reina mor en un aparatós accident de moto abans de poder realitzar el ritual. En una volta més de rosca els dos morts-marits s'alien per a endur-se amb ells a Àfrica, qui decideix desfer-se'n d'ells, ajudada per l'esperit de la mèdium. Al final descobrirem que tot el que ha passat ha estatorquestrat per la filla difunta d'Òscar, amb la intenció de destrossar el seu matrimoni, dolguda perquè este va abandonar sa mare, quan ella va faltar.


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: