DIMECRES 8 DE JUNY 17.45 H

LA CALÓRICA
Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I, de Joan Yago

Después de una vida de triunfos que la han llevado a convertirse en la soberana más temida y poderosa de la cristiandad, la reina Isabel I vive sus últimos días sin saber quién la sucederá en el trono y dará continuidad a su gran proyecto. Muchos de sus hijos han muerto, otros padecen el trato injurioso de sus esposos. Tan solo queda una cabeza en la tierra donde se pueda ceñir la corona de Castilla, la cabeza perturbada de la princesa Juana.
Una explosión grotesca sobre el hombre y las pasiones que lleva dentro. Una tragicomedia sobre le poder y la vergüenza, sobre la ridícula brevedad de la vida y la evidencia insoportable de la muerte.

Després d'una vida de triomfs que l'han dut a convertir-se en la soberana més temuda i poderosa de la cristiandad, la reina Isabel I viu els seus últims dies sense saber qui la succeirà en el tron i donarà continuïtat al seu gran projecte. Molts del seus fills han mort, d'altres pateixen el tracte injuriós dels seus esposos. Tan sols queda un cap a la terra on s'hi pugui cenyir la corona de Castella, el cap pertorbat de la princesa Joana.
Una explosió grotesca sobre l'home i les passions que porta dintre. Una tragicomedia sobre el poder i la vergonya, sobre la ridícula brevetat de la vida i l'evidència insuportable de la mort.
Autor: Joan Yago. Direcció: Israel Solà. Intèrprets: Xavi Francés, Aitor Galisteo Rocher, Esther López Martín, Carla Rovira Pitarch, Júlia Truyol, Marc Rius. Assessorament de veu: Matilde Miralles. Escenografia, vestuari i il·luminació: Gerard Orobitg, Carmen Padró, Albert Pascual, Marta Soto. Disseny gràfic: Montse Belda. Fotografia: David Mallols, AG Fotografia. Producció executiva: La Calòrica. Tècnico de Llum: Equip La Calòrica. Tècnic de So: Equip La Calòrica. Agraïm la col·laboració de: Joan Castells, Guillem-Jordi Graells, Elisa Echegaray, Montse Tolosa i a l'Institut del Teatre. Producció: La Calòrica.
                                                                                                      



Dimecres 8, a les 17.45 h
Adults
Castellà
65 min.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: