DIJOUS 9 DE JUNY, 10.00 H

MADUIXA TEATRE
Consonant, de Juan Pablo Mendiola

Dansa, teatre i poesia visual
Consonant és un espectacle on la dansa, el teatre, les ombres, les arts plàstiques i les noves tecnologies ens transporten a un món de poesia visual que es nodreix de la imaginació de Paula i Aina. L'univers imaginari del poeta Joan Brossa és el referent d'aquest espectacle on la transformació de les lletres en objectes, la màgia i els jocs de paraules són vertaders protagonistes.

Un espectacle creat per dur la dansa i la poesia a tots els públics.
Danza, teatro y poesía visual
Consonant es un espectáculo en el que danza, teatro, sombras, artes plásticas y nuevas tecnologías nos transportan a un mundo de poesía visual que se nutre de la imaginación de Paula y Aina. El universo imaginario del poeta Joan Brossa es el referente de este espectáculo en el que la transformación de las letras en objetos, la magia y los juegos de palabras son verdaderos protagonistas.

Un espectáculo creado para llevar la danza y la poesía a todos los públicos.


Autor i direcció: Juan Pablo Mendiola. Intèrprets: Paula García Sabio i Aina Gimeno. Música original: Paco Garnelo/ Violí: Lucas Granell. Disseny escenografia: Joan santacreu i Juan Pablo Mendiola. Construcció Escenografia: Marcos Orbegozo. Disseny Vestuari: Pascual Peris. Confecció Vestuari: Pascual Peris. Disseny Llums: Juan Pablo Mendiola. Disseny gràfic: Patricia Borrachina. Fotografia: Jordi Pla. Producció executiva: Joan Santacreu. Tècnic de Llum: Héctor Fernández. Animació Gràfics: Beatriz Herráiz, David Martínez, Héctor Fernández. Administració: Loles Peris.


Dijous 9, a les 10 h
Infantil (3-6 anys)
Valencià
 45 min.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: