Dissabte 16 d'abril 18.00 i 20.30 h



Parlar de la cultura persa, es parlar d’assimilació cultural de múltiples aspectes de diferents pobles o civilitzacions diverses. I això mateix és el que es pretén presentar a aquest concert organitzat per la Filà Realistes en l’any de la seua Capitania 2011: Una mena de simbiosi de dos de les manifestacions artístiques i culturals que existeixen; la música i la dansa, representades ambdues per la La Degollà  i la Companyia Imaginaire.

És aleshores una mescla de fanfàrries, a base de dolçaina i percussió, amb un espectacle de dansa, que tindrà molt a veure posteriorment amb la nostra Capitania 2011, d’ahí que el concert es titole “Al-Maig, música i misticitat”, simbolitzant el mes de maig amb el cabdill àrab Al-Azraq, que encapçala les tropes mores; i el nexe d’unió entre música i dansa amb l’objectiu de traslladar als assistents al dia 14 de maig, o el que és el mateix, a  un Alcoi envaït per les seues entrades mora i cristiana.

Podu trobar més informació al web: http://www.almaig.com/

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: