Programació Principal fins juny

Ahir vam presentar en roda de premsa la nova programació que ocuparà el Teatre Principal fins el mes de juny. Una programació com sempre variada i que arreplega diferents propostes locals com el concert presentació del darrer disc dels VerdCel, Petjades un homenatge a Raimón i a les seues cançons, o el concert del trio Sinestèsia amb Juan A. Recuerda, Julio Fresneda i Jaume Llinares que junt amb Manolo Solbes Arjona presenten una proposta que conjuga música i pintura en directe. La Filà Realistes oferirà un concert a benefici de CARITAS dins de l'any de la seua capitania, amb La Degollà i la Companyia Imaginaire. Continuant amb la música amb cert caràcter local, el saxo tenor Enric Peidro ens porta una gran veu, la de Tracey Reid que ens oferirà junt amb un quintet de músics un concert de Jazz, Rhythm and Blues i Swing.

Pel que fa a les propostes teatrals no deixem de contar amb companyies valencianes i locals, en aquest trimestre els espectacles programats són de caracter familiar. Uuuiii! un espectacle de bombolles de sabó amb Lluis Bevià (Sant Vicent del Raspeig) i el darrer espectacle de Faula Teatre "De Príncipes, Princesas y Reyes".

El mes de maig romandrà disponible per a possibles actes polítics.

Ja encarant la recta final de la temporada arriba com des de fa 21 anys la Mostra de Teatre d'Alcoi que ocuparà els espais municipals del 8 a l'11 de juny. I com a novetat enguany hem organitzat junt amb Radio alcoi i el periòdic Ciutat un cicle de monòlegs (encara no té títol) amb un tema comú, Alcoi, la seua gent i els seus carrers. Dotze persones relacionades amb el món del teatre han escrit 12 monòlegs per a que siguen interpretats per 12 actors alcoians també. Aquesta iniciativa conta també amb la col·laboració de la Unión alcoyana

Dins d'aquesta programació d'espectacles tenen cabuda també diferents activitats d'entitats locals com el festival de fi de curs del col·legi Esclaves, l'audició del Conservatori Municipal de Dansa i el concert de fi de curs de la Banda Juvenil de la societat Musical Nova d'Alcoi


Hi han 2 formes d'aquirir les entrades per a aquestos espectacles: 
  1.  Mitjançant el servei de venda de SERVICAM, tant a la seua web com al telèfon: 965 117 117
  2. A l'oficina del Teatre Principal (pujant l'escala que hi ha junt a la porta principal de teatre) de dilluns a divendres en horari d'oficina. O a la taquilla del Teatre 2 hores abans de la representació.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: