Divendres 1 d'abril Verdcel presenta PETJADES


Un espectacle de cançons i videoprojeccions d'una gran qualitat artística, que presenta el nou treball de VerdCel. Un llibre-disc-dvd extraordinari que conté un còmic, 15 cançons, un curtmetratge i dos documentals inèdits dels anys 60.

L’Espectacle

Amb una posada en escena acurada, sempre acompanyada de videoprojeccions en directe, es projecta aquest espectacle més enllà de la pròpia interpretació musical de les cançons de PetjAdeS, versions molt especials de clàssics de Raimon.


VerdCel aposta per un espectacle multidisciplinar, musicalment emotiu i contundent, i on s’ha donat cabuda a disciplines com el “videojocking” o l'acció, convertint els seus concerts en un esdeveniment audiovisual en perfecte equilibri, on els verdaders protagonistes són la comunicació i la interacció amb el públic.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: