Celebrem el DIA MUNDIAL DEL TEATRE

El Dia Mundial del Teatre va ser creat en 1961 per l’Institut Internacional del Teatre, amb la protecció de l’UNESCO i es celebra anualment el 27 de març fent la lectura d’un manifest a tots els escenaris del món.

Jessica Kaahwa
El missatge d’enguany ha estat redactat per Jessica Kaahwa, dramaturga, actriu i directora (ha escrit més de 15 obres de teatre, televisió i radio) molt respectada internacionalment per la seua tasca humanitària. Titulada per la Universitat de Benin, va estudiar història del teatre, teories i crítiques a la Universitat de Maryland, USA. La Dr. Kaahwa ha estat l’arquitecte de nombroses iniciatives nacionals que han intentat utilitzar el teatre i els mitjans com a força constructiva per arreglar conflictes. Actualment treballa en la integració de la “teoria de procés” en el teatre terapèutic.




 
Després de la lectura dels manifestos hi haurà una representació d’un fragment de Lisístrata dirigida per Ximo Llorens i interpretada per ordre d’aparició per: Isabel Balaguer, Carmina Mullor, Susa Abad, Dolo Martí i Ana Carbonell.

En finalitzar l'act i com tots els anys farem un sopar de germanor a la Filà Judios.

Lorena Vallejo llegirà el manifest local escrit Fernando Andrés Anduix “Bambo”, i Paco Aznar llegirà l’internacional escrit per Jessica Kaahwa que ens parla del Teatre Humanitari i que podeu llegir ací.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: