Arriba al Principal el circuit Tirant de Cançò

 Conscients que vivim en una situació estranya, on la cultura pròpia necessita obrir-se pas en un entorn de veritable excepció, ens plantegem la nostra tasca com l’aportació a una feina col·lectiva. Volem per tant oferir suport a la feina de militància quotidiana que representa encara avui en dia fer i escoltar música en la llengua del nostre país. Volem anar bastint amb cançons un ample ordim de complicitats que mantinguen la nostra cultura ben viva. Us proposem participar en aquesta iniciativa per a que el nostre país sone al ritme de la música en català.


El circuit de música Tirant de Cançò arriba al Teatre Principal d'Alcoi, amb la presentació del darrer disc de Roger Mas "a la casa d'enlloc" un petit homenatge als referents dels seus primers treballs (Sisa, Riba, Laguarda, Ia & Batista, etc.) i que pica l’ullet als cantautors de la Nova Cançó.

Roger Mas neix l’any 1975 en una família de músics. Inicia estudis d’instrument als 5 anys de la mà del seu avi. Als 12 anys comença la seva activitat artística com a clarinetista i saxofonista. A partir de 1994 investiga en les diverses expressions musicals del món sota el mestratge de Luis Paniagua.
L’any 1996, el Premi Èxit de Catalunya Ràdio representa el tret de sortida de la seva carrera com a cantautor. Des d’aleshores ençà, set discos, diversos premis rebuts per cada nou treball i l’ampli reconeixement de la crítica el converteixen en una figura de la cançó.
La seva música està inspirada en tres pilars: les músiques modernes, la d’arrel i els sons ancestrals del món. En les seves lletres mescla la llengua del carrer, la literària i els parlars que es van perdent.
Se l’ha considerat “la veu més bonica que ha donat mai la cançó catalana” (Mingus B. Formentor, La Vanguardia) i en els últims temps ha actuat en països com França, Cuba, Itàlia o Brasil.

Formació
"A la casa d'enlloc":
-Roger Mas: veu i guitarra
-Xavier Guitó: piano i veus
-Ivan C. Dach: guitarres
-Dani R. Jones: baix elèctric
-Josep Pinyu Martí: percussions

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: