Aquesta setmana la música és la protagonista

Aquesta setmana el Teatre Principal us ofereix dos propostes musicals.

D'una banda, dijous 10 de febrer a les 20.15 i de la mà de l'Associació d'Amics de la Música un concert amb tres mestres. Gernot Winischhofer, violí, Anna Sokolova, violí i soprano, i Anna Ferrer, piano. No és la primera vegada que el violinista austriac i la piano catalana xafen les taules de l'escenari del Teatre Principal per oferir-nos un deleitosa interpretació d'obres de Mozart, Sarasate o Rimski-Korsakov. en aquesta ocasió se'ls uneix l'experimentada soprano Anna Sokolova que a més també interpretarà peces al violí.


El preu del concert és de 25 € l'entrada normal i 15 € amb carnet d'estudiant, jubilat o aturat. Per als socis d'amics de la música l'entrada és gratuïta portant el carnet.


D'altra banda el dissabte 12 a les 19.00 el guitarrista alcoià Joan Aracil ens oferirà un concert de guitarra clàssica a benefici de la Societat Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi.

JOAN ARACIL. Naix a Alcoi en 1980 e inicia la seva carrera musical amb J.L. Gonzalez amb el qual continuarà fins la seva mort, formant part de l´ultima generació de guitarristes que ixqueren baix la seva mà al Conservatori Professional “Juan Cantó” d´Alcoi.

Després es trasllada a Valencia, on baix les directrius de José Làzaro finalitza la carrera obtenint “Menció D´Honor”.

De forma paralela als estudis musicals obté a l´any 2005 la titulació d’Ingenier en Automàtica i Electrònica Industrial a la Universitat Politècnica de Valencia. Completant així la seva formació al camp de l´aplicació de noves tecnologies.

Ha obtés diferents reconeixements a certàmens i concursos com el 2on Premi al Concurs Nacional “Dolores Sendra” de Pego (2002), Menció honorífica al IV Concurs “Ciutat de Torrent” (2005) o el Premi al Millor Intèrpret Alcoià en el VIIé Premi Internacional d´Interpretació “Amics de la Música” (2006).

Ha realitzat cursos de perfeccionament de la técnica musical amb guitarristes d´alt prestigi com David Russell, J.L. González, Rubén Parejo, Sergio&Odair Assad, Carles Trepat, etc. A més ha ampliat els seus coneixements sobre el renaixement i barroc español (Jorge Cardoso), Música contemporània (J.L. Ruiz del Puerto), i sobre interpretació de la música italiana (Edouardo Catemario i Giovanni Grano).
Desde l´any 2002 es un dels integrants del quartet de guitarres “Gioco” de intensa activitat concertística.


PROGRAMA
Tradición Valenciana
4 piezas breves.......................................................................... F. Tárrega
Lágrima, Adelita, Sueño (mazurka), Maria
Recuerdos de la Alhambra ....................................................... F. Tárrega
Invocación i Danza..................................................................... J. Rodrigo
Aroma Latino
Choro da Saudade..................................................................... A. Barrios
Sonata........................................................................................ L. Brower
IIo, IIIer movimiento
Danza brasileira......................................................................... J. Morel
Jongo.......................................................................................... P.  Bellinati
Fusión
Tango y Tuhu............................................................................. R.Dyens
Libra Sonatina............................................................................ R.Dyens
India, Fuocco

El preu del concert és de 6 € i tots els beneficis es destinaran a la Societat Protectora.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: