PRESENTACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ


Aquest matí hem presentat oficialment la programació del Teatre Principal per als mesos de gener, febrer i març. Una programació variada i  destinada a tot tipus d’espectadors. Com sempre tornem a apostar per les companyies valencianes com Patricia Pardo, L'Horta Teatre, La Dependent, Teatre Circ. Sense deixar de banda la música en valencià del circuit musical Tirant de cançó i els interprets locals com el guitarrista Joan Aracil o l'Agrupació Musical Serpis.
Arranquem amb un espectacle amb gran contingut emocional, Les dones de Lockerbie de La Dependent. La companyia resident del Teatre Principal ens presenta 6 intèrprets que es posen en la pell de familiars i víctimes del terrible atemptat terrorista, al que van perdre la vida al voltant de 300 persones, ocorregut sobre la ciutat de Lockerbie en 1988.

Des de dilluns estan a la venda tant a SERVICAM com a la taquilla de les oficines del Teatre Principal les entrades per a tots els espectacles d'aquesta programació.


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: