Hi ha algun tècnic a la sala?

Què passaria si, per qualsevol error, els espectadors es trobaren en mig del muntatge tècnic de l'espectalce en lloc de veure la representació prevista?

A partir d'esta "aparentment" senzilla pregunta Purna Teatre ens plantegem l'espectacle Trifàsic. On el públic participa per primera vegada en el muntatge tècnic d'un espectacle, els tècnics muntaran per primera vagada davant d'un públic i les escenes de la representació prevista lluitaran per mostrar-se en mig del muntatge tècnic.


Trifàsic va ser presentat a la XVIII Mostra de Teatre d'Alcoi i està rodant des d'aleshores per diferents espais de la Comunitat Valenciana. Protagonitzat per Xavo Gimenez, Pau Blanco i Àlex Cantó, cares ben conegudes per la televisió, arriba aquest divendres 5 de novembre a les 22.00 h al Teatre Principal i de segur que ens fa pasar una bona estona, i sobre tot ens farà riure... que falta ens fa!

Podeu vore un video de la representació per fer-vos una petita idea de l'espectacle:





Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: