Dissabte 13, 18:00 h


Eixes orelles...Eixa boca...Eixos queixals...Dissabte torna al llop al Principal.A A tornat el llop trobem els contes clàssics de sempre: “Les 7 cabretes”, "La caputxeta vermella" "Els ters porquets", però aquesta vegada és el llop qui ens conta aquestes històries. Històries de llops a la barra d’un bar escoltant jazz, mentres la gent el busca i creu haver-lo vist a qualsevol lloc.
La companyia Elfo Teatro tanca el cicle Arròs i Titelles amb l'espectacle, El lobo a vuelto, estrenat en català al festival Guant 2009 .
El nostre protagonista, l'últim de la seua espècie, acompanyat d'un músic i una actriu ens contarà velles històries de familia on el llop senpre ix perdent.
Elfo Teatro acaben d’estrenar el seu darrer espectacle ”Del otro lado del Árbol” a la XXVI Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaida.Teatre Principal Alcoi

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: