Paella, "Pa" tu i "Pa" mi

Tot siga dit, haviem creat un ambient de misteri al voltant de l'espectacle que el passat dissabte i diumenge vam poder vore al Teatre Principal. No van ser poques les persones que ens preguntàren: "Però això de la paella de que va?"

Doncs això de la paella va del Pont Flotant, que amb el seu darrer espectacle, Exercicis d'amor ens va fer plorar i riure alhora una vegada més. Joan, Àlex, Pau i Jesús ens van fer partíceps des del primer moment de la seua classe magistral alvoltant dels sentiments i de la seua celebració de l'amor. I no tan sols participant als jocs i als canvis d'escenari, sino també amb el zenit de la celebració, un guateque al pati del teatre amb música, papes i cacaus i...

... una fàntastica i exquisida paella (tot s'ha de dir) preparada per Rubén Mira dissabte i Pep Sellés diumenge i de la que podeu comprobar no va quedar ni per als gats.
I se'n van anar com van vindre... pedalejant...
Això sí després van tornar i escuraren la paella.





Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: