Exercicis d'Amor del Pont Flotant. Aquest cap de setmana al Teatre Principal


Arribem a temps encara tenim temps... he cuinat per a tu el lloc és ideal serà una nit inoblidable tinc preparat un gran pastís una banyera i música de fons esta nit ens besarem i ballarem com mai stand by me ballar fins el final cansar-nos de tot un poc l´un de l´altre estimar-nos amb nata no m´imagine la vida sense tu no sóc res somriures sense rostre filtre en sépia mirada a l´infinit no canvies mai no t´oblidaré sobredosi de pètals fotos en la Ciutat de les Arts i les Ciències els jardins de Monfort el mar de fons voyeurisme sentimental.


Exercicis d´amor és una manera particular de celebrar la unió entre persones, una celebració senzilla i íntima a mig camí entre el teatre i la realitat, on l´espectador és el convidat. Un espai i un moment allunyats de la realitat quotidiana per reflexionar a propòsit de les relacions entre els éssers humans i on poder il·lusionar-nos en els dos sentits de la paraula: la il·lusió com a mentida i també com a desig.






A Exercicis d'Amor, l'espectador és un membre més del repartiment i com a tal celebra després de l'espectacle un sopar/dinar amb la resta de la gent de l'equip.


Dissabte 16 d'octubre a les 20.30 h
Diumenge 17 d'octubre a les 12.30 h
Entrades a la venda a les oficines del Teatre Principal, SERVICAM i dos hores abans de l'espectacle






Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: