El II Circuit de música en valencià So de sons arriba a Alcoi

Demà divendres 8 d’octubre el Teatre Principal d’Alcoi acollirà el primer concert del II Circuit de Música en Valencià So de sons a la comarca de l’Alcoià i El Comtat.


El Circuit So de sons és una iniciativa que pretén associar en xarxa les sales privades i algunes entitats amb l’objectiu de reivindicar la protecció i la promoció del producte musical autòcton i en valencià. Sota una mateixa marca es pretén organitzar un cicle de concerts de música en valencià de tots els estils i gammes que siguen fàcilment identificables pels espectadors potencials. El circuit va començar a la Llotja de Música Urbana de Vila-real i finalitzarà al Nadal, passant per sales d’Alcoi, València, Alacant, Benaguasil, Muro, Xàbia... L’objectiu general és el de crear un Circuit de Música en valencià, i els objectius específics, els de difondre i aconseguir visibilitat mediàtica de la música autòctona., normalitzar la cultura en valencià, dinamitzar el sector de la indústria musical valenciana, contribuir a consolidar l’actual protomercat d’oci i cultura en el nostre domini lingüístic i alhora crear sinergies entre els artistes i els programadors culturals de sales privades.

En l’organització dels concerts col•laboren Escola Valenciana, el Teatre Principal d’Alcoi, la companyia de teatre La Depenent, l’Ajuntament de Muro, Acció Cultural del País Valencià i l’Oficina Municipal de Promoció i Ús del Valencià de Muro. i institucions.

En aquesta primera ocasió estaran actuant el cantautor Xavier Morant i el grup de pop-rock Pinka. Aquest concert començarà a les 22 hores i com la resta del Circuit Sode sons serà totalment gratuït. El Col•lectiu Ovidi Montllor, de Músics i Cantants en Valencià (COM), organitzador del Circuit, també vol aprofitar per convidar a tot el públic assistent, una vegada finalitzada l’actuació, a gaudir de la música en valencià amb el concert que se celebrarà eixa mateixa nit, a partir de les 23 hores a la sala Casablanca d’Alcoi, amb la participació de Gàtaca, El Nota, El Corredor Polonés i Lilit i Dionís.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: