Joan i Lluna et conviden aquest dissabte a coneixer el seu món


A Joan li encanta dibuixar. Ho dibuixa tot. L'arribada de Lluna li causa una gran curiositat. ras! ens mostra la trobada entre Joan i Lluna. Lluna li descobreix a Joan el color. Un univers de línies, colors i formes s'obre davant ells. Amb la seva imaginació i els seus traços, creen nous espais i obren les portes a un món fantàstic. Junts dibuixen una petita aventura de la qual neix una gran amistat.

Ras! és un espectacle de caràcter interdisciplinar que conjuga teatre, dansa i arts plàstiques on les noves tecnologies es posen al servei d'un joc escènic estimulant i màgic per als més petits. Un llenç gegant en blanc sobre l'escenari serà la base on es desenvolupa l'espectacle. Els espectadors, situats al voltant d'aquest espai ocupen un lloc privilegiat en l'espai escènic. La proximitat dels actors els oferix un contacte directe amb aquesta aventura sensorial.


La companyia Maduixa Teatre de Sueca ja va presentar aquest espectacle a la Mostra de Teatre d'Alcoi de 2009. Els xiquets del col·legi Sant Vicent van quedar captivats amb les coreografies dels protagonistes.

Un espectacle realment preciós que deixa els xiquets bocabadats i als majors amb un dolç somriure a la cara.


No us el pergau!


Dissabte 2 d'octubre a les 18.00 i 19.00 h



Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: