Ja estem ací... de nou


Benvolguts amics
Aquesta setmana el Teatre Principal torna a obrir les seues portes després de les merescudes vacances d'estiu. Hem tornat amb les energies renovades i replets de Vitamina D per oferir-vos, un any més, una programació de música i teatre diferent, amb especial atenció a les companyies i grups valencians.

El proper dimecres 8 de setembre presentarem oficialment la programació, però ja us podem adelantar que aquest primer trimestre podreu vore més de 10 espectacles de teatre de tot tipus, per a grans, per a xicotets i per a mitjans. Sense deixar de banda els concerts de música en valencià, 3 en aquest cas, i tot un seguit d'activitats com la presentació del nou llibre de Jordi Raül Verdú, els premis de L'Associació de Sant Jordi o un recital de poemes de Miguel Hernández organitzat per la Casa d'Andalusia.

Una de les novetats d'enguany és que hem obert una nova taquilla a les oficines del Teatre Principal que estarà disponible de dilluns a divendres en horari d'oficina (de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 18.00 h) per a que tot aquell que vulga, puga adquirir les seues entrades qualsevol dia de la setmana. No obstant, aixó les entrades podran seguir comprant-se a SERVICAM pel seu sistema de venda a internet, així com a la taquilla dos hores abans de cada espectacle. I per fer-ho encara més fàcil seguim mantenenint obrert el sistema de reserva telefònica al: 965 541 449.

Esperem que aquest any com els passats viscau i gaudiu del teatre amb el
Teatre Principal d'Alcoi

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: