Els Arthur Caravan també estaran al concert a benefici d'AFIEM

El projecte Arthur Caravan arrenca l’any 2002, quan diversos músics d’Alcoi que ja havien col·laborat en anteriors projectes decideixen unir-se donant forma a una nova proposta. Al llarg dels darrers anys, però, bona part dels seus membres ha participat en projectes paral·lels com ara Jalea Real (‘Vinga va!’, Costellam 2005), Ix (‘Cançons d’amor i activisme mil·lèsim’, Costellam/G3G 2006), o també Phil de Vient & Les Bajocques Farcies. Malgrat aquesta intensa activitat en diferents fronts musicals han aconseguit ja importants fites com les abans esmentades, o també l’enregistrament de la banda sonora de la pel·lícula ‘El taxista ful’, film guanyador de premis als festivals de Donosti i Nantes, entre d’altres.

Però sens dubte l’eclosió del grup arriba l’any 2008, quan acaben d’enllestir el seu primer CD, anomenat ‘Arthur Caravan’, i enceten una prolífica activitat amb concerts en directe a multitud de ciutats valencianes i catalanes. Des de Barcelona fins a Vila-real, des de Portbou fins a Elx, i des de la Seu d’Urgell fins a Alacant, el quintet alcoià ha oferit desenes d’actuacions, el que els ha permés situar-se com un dels més importants grups del panorama musical valencià. Al llarg de tots aquests mesos, han compartit escenari amb Pau Riba, Remigi Palmero, Banda Bassotti, Joan Miquel Oliver o Conxita entre altres… I a banda de tot això, han rebut diversos premis i reconeixements, així com excel·lents crítiques des de mitjans especialitzats de tot l’Estat.

Coneix-los un poc més al seu myspace


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: