Batà col·labora amb AFIEM


BATÀ; EL NOU PROJECTE Batà és un nou projecte dins del panorama de la música d’autor al País Valencià. Després de l’experiència assolida i demostrada en altres projectes musicals i amb la pell assaonada de carretera i escenaris, arriba aquesta nova proposta carregada d’originalitat, emotivitat, expressivitat i senzillesa. Batà parteix de la cançó d’autor però anant més enllà. Amb una poètica personal i sonoritats pròpies de la cançó, una cuidada posada en escena i un delicat treball de melodies vocals, el concert pren aires, a vegades intimistes, a vegades carregats d’ironia i de critica amb textos més explícits. La finalitat és crear un espectacle amb moments melòdics preciosistes i rics en harmonies així com moments més irònics, explícits i contundents amb reflexions de caire social i crític.

Després de presentar el seu primer disc "Cançons de Butxaca" al Principal el passat any. Els Batà tornen per compartir escenari amb Hugo Mas i els Arthur Caravan aquest divendres 17 de setembre a les 22.00 h al concert a benefici de l'associació AFIEM.

Teatre Principal Alcoi

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: