Tornaveu presenta LES CADIRES Dijous 10 a les 22.30 h

Una parella de vells —tots dos sumen quasi 200 anys— viu aïllada del món en una torre envoltada per aigua putrefacta. L'espès esdevenir del temps, la rutina, l'avorriment, les humiliacions patides i les oportunitats perdudes, amenacen d'esclafar la seua existència tan humil.


Per a distraure's es conten històries; sempre les mateixes. Retalls de records i d'imatges gastades. La Vella li retrau al Vell que no ha fet res amb la seua vida. El Vell, però, té un missatge a comunicar, fruit del treball i de l'experiència de tota una vida, que canviarà el curs de la humanitat. Per la seua falta d'eloqüència ha contractat un orador professional.


En una gran recepció amb representants de totes les classes socials i fins i tot el mateix emperador, l'orador donarà a conèixer el tan esperat missatge al món...

Les cadires és un dels millors textos de l'universal Eugène Ionesco

Autor: Eugène Ionesco. Intèrprets: Juli Cantó, Cristina García i Begoña Navarro.
Direcció: Joaquin Candeias

Podeu vore un video de l'espectacle al web de la companyia TORNAVEU

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: