Germinal Produccions presenta TIBIDABO divendres 11 a les 22.30 h


Escrita i dirigida per la jove dramaturga Cristina Clemente, Tibidabo és una mirada esperançadora sobre l’Alzheimer protagonitzada per Eli i Marta, dos germanes que expliquen, en primera persona i dirigint-se al públic, com s’enfronten a la malaltia, que va patir sa mare. Narrada en un to optimista, l’espectacle és una producció de Germinal que aborda dilemes com contar o no al pare la malaltia de la mare o mantindre’l feliç en la ignorància, encara que siga a costa de sacrificar les vides de les seves filles.


Autor: Cristina Clemente. Direcció: Cristina Clemente. Intèrprets: María Maroto, Cristina Fernández, Alenjandra Mandli. Música original: Antonio Peral. Disseny escenografía: Cristina Clemente y Marc Artigau. Construcció escenografia: Enric Juezas. Disseny vestuari: Cristina Clemente y Marc Artigau. Confecció vestuari: Mª Rosa Masgoret. Disseny llums: Bernat Jansà. Disseny gràfic: Designes Comunicación. Fotografia: Designes


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: