Concert Coral Polifònica alcoiana a benefici d'APDA


Aquest dissabte a les 20.00 h la Coral Polifònica alcoiana oferirà un concert a benefici de l'Associació de Persones amb Discapacitat d'Alcoi.


El preu de les entrades és de 5 € i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Principal a partir de les 18.00 h el dissabte. També existeix la possibilitat de col·laborar mitjançant la Fila 0.

A continuació us detallem el programa del concert.

PROGRAMACANON PEDADÓGICO……………………………..………….W.GeislerCOHORS GENEROSA…………………………………...…Zoltán KodályAVE VERUM CORPUS……………………………………..W.A.MozartMESSE BRÉVE IN C……………………………..……….Charles Gounod


. Sanctus


. Agnus deiBONA NIT BLANCA ROSETA……....Trad. d’ Eivissa/Harm. Jordi MartíD’UN TEMPS D’UN PAIS………………...Raimon/Harm. Manuel OltraHOMENATGE A TERESA………………Ovidi Monllor/Harm: E. TerolL’ ESTACA…………………………………..Lluis Llach/Harm: J.R.CalpeNANAS DE LA CEBOLLA……….…….J.M. Serrat/Harm. Nacho PascualLO BAILAS SIN QUERER………….....….R.Donado/Harm. Ana Mª RagaLA VERA GIOIA……………………………………………..Trad. ItalianaDIRAT-ON……………………………………………....M.J. LauridsenHABANERA DON GIL DE ALCALA.......................………M. PenellaSopranos: Ana Gonzalez y Mariola OltraCANÇÓ DE LA VELLA LLIBERTAT……………..….Música:E.Terol Text: Francesc PouSoprano: Pilar Moltó


Tenor: Miquel Camarena
Pianista: Enrique Peidro Baldó


Directora: Alexandra Soler i AguilarTeatre Principal Alcoi

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: