Tanquem temporada amb teatre... com si no?

Aquest cap de setmana t'oferim dos propostes teatrals ben diferents. Per una banda la compànyia Krisis teatro-danza ens presenta NOMON, un espectacle de dansa-teatre destinat als més xicotets de la casa.

NOMON, és un món imaginari on tres personatges, radicalment diferents, aprendran a saltar barreres, a sommiar, a jugar, a volar i sobretot on aprendran a "aprendre" dels altres.

Per altra banda la presentació del nou espectacle de Pep Cortés i La Dependent, Què fem de la mare? Un espectacle interpretat per Neus Agulló, Maribel Cassany i Marcos Cantó escrit per Ximo Llorens i que podria ser el segon muntatge d'una trilogia que es va iniciar amb l'espectacle Un sopar de dimecres del mateix autor i director. Una vegada més les relacions entre mare i fill són el fil conductor d'una comèdia amarga on l'humor i la tendresa dels personatges involucra des del principi a l'espectador.

L'estrena oficial de Què fem de la mare? serà a la XX Mostra de Teatre d'Alcoi dins de la programació de la fira, i està prevista la seua exhibició al Teatre Principal la propera temporada.

Amb aquestos espectacles el Principal tanca la temporada teatral 2009-2010 per donar pas a la Mostra de Teatre que en el seu XX aniversari tornarà a convertir la ciutat en l'aparador de les companyies teatrals de la Comunitat Valenciana.Què fem de la mare? , Dissabte 22, 20.00 h

NOMON, diumenge 23, 19.00 h

Teatre Principal Alcoi

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: