Presentació candidat alcaldia BLOC

Aquest dissabte a les 19.00 h, vine a coneixer Rafel Carbonell candidat del BLOC a les properes eleccions municipals.
Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat d'Alacant (UA) i professor de secundària, Carbonell va entrar en l'Ajuntament d'Alcoi com regidor del BLOC en 2007, de la mà de Paco Blay i dels bons resultats obtinguts pel seu partit.
Casat i pare de família (té un xiquet i n'espera un altre per a la tardor), Carbonell és una persona polifacètica, molt vinculada al món de l'esport alcoià com també propera a l'àmbit cultural o al de la Festa. Aquest antic alumne salesià, jugador i àrbitre de futbol durant anys i en el seu dia membre de la junta i entrenador de l'escola de l'Alcoyano, ha estat des de sempre lligat a la política i al BLOC. De fet, milita en el partit des que es major d'edat, mitja vida, i tot i la joventut (per al món de la política) és el secretari de Política Municipal i Institucional de l'Executiva Nacional del Bloc Nacionalista Valencià.

Sobre la seua candidatura, s'ha mostrat molt il·lusionat des que la va fer pública fa uns dies, assegurant que és "un somni personal" fer del BLOC un partit de govern a Alcoi.

"Jo confie cegament en les possibilitats d'Alcoi; dóna'm l'oportunitat i confia en mi. Fia't del BLOC".








Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: