El Teatre Principal es prepara per a l'estrena del darrer espectacle de La Dependent


Després de tancar la seua temporada oficial de teatre el passat cap de setmana, el Teatre Principal es prepara ara per a les representacions de la XX Mostra de Teatre que es celebrarà a la ciutat els propers dies 9 al 12 de juny.
Abans, però, el Principal acollirà la presentació del nou espectacle de La Dependent. Les Dones de Lockerbie, un espectacle de gran format basat al text de l'autora americana Deborah Brevoort. Muntat a modo de "tragèdia grega" Gemma Miralles dirigeix 7 actors que es posen a la pell dels habitants de la localitat escocesa de Lockerbie que va patir les conseqüències de l'atemptat terrorista contra un avió de la Pan-Am on van morir 259 persones, entre elles 11 veïns de la localitat.

Donades les dimensions de l'espectacle el pati de butaques es transforma, una vegada més, per convertir-se en els turons que recorden el paisatge de la localitat escocesa de Lockerbie on es desenrolla la història.




Els espectadors tindran més d'una ocasió de vore el nou espectacle de La Dependent. Abans de la Mostra es farà una funció benèfica patrocinada per la CAM, el beneficis de la quan aniran a l'Associació de malalts de fibromiàlgia d'Alcoi. Posteriorment el 9 de juny a les 17.30 h, l'espectacle serà estrenat oficialment dins la programació de la XX Mostra de Teatre d'Alcoi.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: