Arthur Caravan al Teatre Principal


El directe d’Arthur Caravan segueix les pautes del primer treball discogràfic, multipicant sobre l’escenari la potència, els contrastos i la intensitat de les seues músiques, amanint l’actuació amb la inserció de versions, antigues cançons i noves composicions encara no editades. De fet, Arthur Caravan presenta al Teatre Principal el seu nou repertori, amb bona part de les cançons que formaran part del seu segon disc, l’enregistrament del qual començarà en unes setmanes.


El projecte Arthur Caravan arrenca l’any 2002, quan diversos músics d’Alcoi que ja havien col·laborat en anteriors projectes decideixen unir-se donant forma a una nova proposta. Al llarg dels darrers anys, però, bona part dels seus membres ha participat en projectes paral·lels com ara Jalea Real (‘Vinga va!’, Costellam 2005), Ix (‘Cançons d’amor i activisme mil·lèsim’, Costellam/G3G 2006), o també Phil de Vient & Les Bajocques Farcies. Malgrat aquesta intensa activitat en diferents fronts musicals han aconseguit ja importants fites com les abans esmentades, o també l’enregistrament de la banda sonora de la pel·lícula ‘El taxista ful’, film
guanyador de premis als festivals de Donosti i Nantes, entre d’altres.

Però sens dubte l’eclosió del grup arriba l’any 2008, quan acaben d’enllestir el seu primer CD, anomenat ‘Arthur Caravan’, i enceten una prolífica activitat amb concerts en directe a multitud de ciutats valencianes i catalanes. Des de Barcelona fins a Vila-real, des de Portbou fins a Elx, i des de la Seu d’Urgell fins a Alacant, el quintet alcoià ha oferit desenes d’actuacions, el que els ha permés situar-se com un dels més importants grups del panorama musical valencià. Al llarg de tots aquests mesos, han compartit escenari amb Pau Riba, Remigi Palmero, Banda Bassotti, Joan
Miquel Oliver o Conxita entre altres… I a banda de tot això, han rebut diversos premis i reconeixements, així com excel·lents crítiques des de mitjans especialitzats de tot l’Estat.







Dissabte 8 de maig a les 20.00 h

Preu: 6/8€ descomptes aplicables comprant les entrades a la taquilla.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: