Escalts ens presenta la seua última proposta


El proper diumenge 2 de maig al Teatre Principal el quartet de percussió ESCLATS oferirà baix el títol "Vents de Silenci" un concert amb obres del autors Soren Monrad, Tobias Brostrom, Werner Heider, Aurél Holló, Nigel Westlake, Damien Harron, Anders Astrand i Àngel Lluís Ferrando.

Des de la seua creació en 2002, el quartet de percussió ESCLATS ha estat convidat a participar en Festivals Internacionals (Puerto Rico 06) i a tocar en diferents Festivals (“Ensems 09” - València, “Jornadas de Música Contemporánea de Córdoba 07 - 09 - 10”, etc), Auditoris i Sales de concert a Espanya.

La realització de la seua primera gira en els EUA en setembre de 07 y el viatge a la Hoschschule für Musik de Nuremberg (Alemanya 08), demostra tant l'èxit del grup com la seu professional, interessant i nova trajectòria, amb programacions anuals que inclouen a més del propi quartet, solistes instrumentals, vocals i actors.

Recentment han editat el seu primer disc sota el títol "WoodenDrum" amb composicions de C. Cano, T. Broström, À. Ll Ferrando, A. Valero i del marimbiste nord-americana G. Stout, que participa com a solista en l'enregistrament de la seua pròpia obra.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: