Teatro Corsario ens farà passar por al Principal


El proper dissabte 10 d'abril la reconeguda companyia vallisoletana, Teatro Corsario, presenta al Teatre Principal un dels seus espectacles més guardonats. Aullidos.

AULLIDOS té el seu origen a una llarga tradició que abraça relats mitològics com Cupido i Psique, i els contes de fades com Blancaneus i La Bella dorment, al·legories de l’adolescència, que han estat objecte de importants estudis antropològics. Abans que Perrault contara aquestes històries a la Cort de Versalles, els antecedents dels nostres contes de fades es narraven a grups d’adults, sense censura i a l’amor del foc al llarg del planeta. AULLIDOS incideix als aspectes que als xiquets no els conten.


A AULLIDOS se succeeixen els elements còmics i terrorífics, les imatges precioses i les de fort impacte.


Els espectacles de titelles de TEATRO CORSARIO s’han representat amb èxit a onze països: Espanya, Portugal, França, Regne Unit, Holanda, Bèlgica, Àustria, Alemanya, Polònia i Dinamarca. La història està , per dir-ho d’alguna manera, traduïda al llenguatge de les imatges i de la música composta per Juan Carlos Martín.


Cada un dels més de vint ninots i escenografies han estat elaborades per les mateixes persones que els manipulen i el seu director. Un treball extraordinàriament minuciós en funció de la màgia escènica. Els ninots, pràcticament de l’alçada de les persones, són manipulats directament amb les mans, però ni les mans ni els seus amos poden vores.


La originalitat dels espectacles de titelles de TEATRO CORSARIO ha estat repetidament destacada per la crítica, així com la seua capacitat de sorprendre.

AULLIDOS és un espectacle per recordar.

Dissabte 10 d'abril a les 20.00 h


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: