Piojo i Hula tornen al Principal




Una vegada més PTV-Clowns torna al Teatre Principal d'Alcoi amb el seu últim espectacle, ADIVINAGUAS, Un espectacle per a xiquets a partir de 5 anys que ens presenta una nova aventura dels pallassos Piojo i Hula.


A Adivinaguas la pallassa Hula comprova els pocs coneixements que Piojo té sobre el món en general i sobre l’aigua en particular. Desposta a solucionar-ho el torna a portar a l’escola. Allí els espera la Senyo, que amb la seua sabiduría i paciència intentarà posar una mica d’ordre al caos que sempre acompanya estos dos pallassos.



Per sort per a la Senyo, arriba el moment del pati. I els nostres amics veuen l’oportunitat de jugar amb el públic a un senzill, divertit i misteriós joc d’endevinalles basat en els jocs de paraules que improvisen a partir d’objectes presentats pels espectadors.


ADIVINAGUAS, dissabte 6 de març a les 18.00 h.
Espectacle en castellà pèr a xiquets a partir de 5 anys.


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: