TIRANT DE CANÇÒ- QUIMI PORTET AL PRINCIPAL

Un any més el cicle de concert TIRANT DE CANÇÒ arriba al Teatre Principal d'Alcoi. El cicle compren diversos concerts d'artistes valenciano-parlants que presentaran els seus últims treballs a diferents escenaris del País Valencià.

En aquesta ocasió serà Quimi Portet, el wapo del Último de la Fila, qui ens presentarà el divendres al Teatre Principal el seu darrer disc Viatge a Montserrat.

Quimi Portet enceta el seu vessant com a artista en solitari quan encara és component d'El Último de la Fila. Amb mitjans molt precaris i en només quinze dies escriu i grava un primer àlbum, PERSONES ESTRANYES (1987), que inclou "Me'n torno a casa" i "Tres trens", com a temes a destacar d'un àlbum de provatura. Una dècada més tard, precipitant l'anunci oficial de la dissolució d'El Último de la Fila, edita HOQUEI SOBRE PEDRES (1997). Un àlbum que deixa clares les seves intencions, amb una renovació notable de la sonoritat de la cançó d'autor en català. Destaca pels temes "La Rambla", un homenatge a Barcelona, i per "Em dius que el nostre amor", una versió del poema de Joan Vergés musicat per Toti Soler. L'àlbum rep el premi al millor disc de l'any en la 10a edició del Festival Altaveu.

Podeu comprar les vostres estrades a Servicam o bé a la Taquilla del Teatre Principal dos hores abans de l'espectacle.


AVIS: A ServiCam no fan descomptes, si vols comprar entrades amb descompte per carnet d'estudiant, jubilat o bé soci d'ACPV fes una reserva al telèfon: 965 541 449.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: