La Dependent presenta Eiximenis, el viatger de les mil paraules




Una tempestuosa nit de tardor, tres frares franciscans esperen l’arribada d’un erudit expert en Eiximenis. Tot està preparat perquè impartisca la que promet ser la conferència definitiva sobre la figura de l’eminent teòleg i intel·lectual.




A la força i imbuïts de l’esperit d’Eiximenis, imponderables difícils de controlar porten el trio a haver de representar el llibre Contes i faules del prestigiós franciscà. A partir d’este repertori d’històries podrem assistir a les solucions més destarifades i a reflexionar sobre el correlat que moltes d’estes actuacions poden tindre en la nostra vida actual.



Els mateixos frares representen els papers necessaris per a cadascuna de les faules o contes, en un joc que va des de la incorporació de rols peculiars a una lleugera esquizofrènia secular.


Eiximenis, el viatger de les mil paraules, un espectacle per a menuts que fa l’ullet als més grans.

Representacions escolars programades per al dimecres, dijous i divendres.

Representacions per a tots els públics, Dissabte 20 i Diumenge 21 a les 18.00 h.

Preu: 6 € / 4 €

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: