Vine a riure't de les teues pors al Principal

Aquesta setmana la companyia valenciana Magic 6 ens presenta al Teatre Principal un dels seus últims espectacles. Després de Hamelin, que ja vam tindre al Principal el passat any, Juli Martí, autor de l'obra ens porta un nou espectacle dirigit als més xicotets de la casa al voltant de les pors dels xiquets.


Uhhhh!! és un espectacle que té com a eix bàsic les pors dels xiquets. Amb l’ajuda de Marga, una xiqueta de 7 anys que tremola cada vegada que ha d’anar sola a dormir, anirem repassant les diverses pors a les que tots els xiquets i xiquetes s’enfronten quan arriba la nit. Turmentes, monstres, sorolls estranys, personatges misteriosos, bitxos i animals… formaran part de les diferents escenes de Uhhhh!!

Gràcies a la visita d’un fantàstic personatge de conte com és Joan sense por, Marga anirà descobrint que tot allò que tanta por li provoca tan sols és fruit de la seua pròpia imaginació i que, realment, la nit és tot un món meravellós que hauria de disfrutar. Perquè… què seria dels Reis Mags i el Pare Noel sense la nit? No podríem admirar les estrelles i els planetes sense la nit. No escoltariem cantar els mussols si no és per la nit. Què boniques són les ciutats il•luminades per la nit! I què màgics els focs d’artificis per la nit!

A través de cançons i molta, molta imaginació li donarem la volta a tots els tòpics que envolten la nit per a descobrir un fantàstic món plé d’alegria i color.

Diumenge 24 de gener, 18.00 h. Preu: 6 € adults / 4 € xiquets

Teatre Principal Alcoi

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: