Vine a riure't de les teues pors al Principal

Aquesta setmana la companyia valenciana Magic 6 ens presenta al Teatre Principal un dels seus Ășltims espectacles. DesprĂ©s de Hamelin, que ja vam tindre al Principal el passat any, Juli MartĂ­, autor de l'obra ens porta un nou espectacle dirigit als mĂ©s xicotets de la casa al voltant de les pors dels xiquets.


Uhhhh!! Ă©s un espectacle que tĂ© com a eix bĂ sic les pors dels xiquets. Amb l’ajuda de Marga, una xiqueta de 7 anys que tremola cada vegada que ha d’anar sola a dormir, anirem repassant les diverses pors a les que tots els xiquets i xiquetes s’enfronten quan arriba la nit. Turmentes, monstres, sorolls estranys, personatges misteriosos, bitxos i animals… formaran part de les diferents escenes de Uhhhh!!

GrĂ cies a la visita d’un fantĂ stic personatge de conte com Ă©s Joan sense por, Marga anirĂ  descobrint que tot allĂČ que tanta por li provoca tan sols Ă©s fruit de la seua prĂČpia imaginaciĂł i que, realment, la nit Ă©s tot un mĂłn meravellĂłs que hauria de disfrutar. PerquĂš… quĂš seria dels Reis Mags i el Pare Noel sense la nit? No podrĂ­em admirar les estrelles i els planetes sense la nit. No escoltariem cantar els mussols si no Ă©s per la nit. QuĂš boniques sĂłn les ciutats il•luminades per la nit! I quĂš mĂ gics els focs d’artificis per la nit!

A travĂ©s de cançons i molta, molta imaginaciĂł li donarem la volta a tots els tĂČpics que envolten la nit per a descobrir un fantĂ stic mĂłn plĂ© d’alegria i color.

Diumenge 24 de gener, 18.00 h. Preu: 6 € adults / 4 € xiquets

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representaciĂł en la taquilla del teatre.

Cap comentari: