Nova Programació

Benvolguts amics

Fa poc més d'un mes us ensenyàvem el vídeo del muntatge del Betlem de Tirisiti. Hui 12 de gener de 2010 us podriem mostrar el mateix vídeo però per a que el vejereu començant pel final. No fa ni dos dies que les representacions del Tirisiti van acabar i l'equip del Teatre Principal i de La Dependent ja estem pensant en iniciar la nova programació.

El proper dimecres farem la presentació oficial de la programació per al primer trimestre de 2010 al Principal. Encara que ja podeu vore un avanç del que tindrem sobre l'escenari. Des de teatre infantil passant per concerts de cambra i arribant a grans artistes com Pep Gimeno Botifarra o Quimi Portet (el wapo del Ultimo de la Fila)

Com sempre us anirem informant de totes les nostres activitats al blogg i al correu electrònic... Ah! que encara no eres amic del Principal... doncs no sé a què esperes!!

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: