Tirisiti ja ocupa els titolars a la premsa.

El Belén de Tirisiti abre su campaña general con la venta de entradas a través de internet y por teléfono (Diari Información)




Un total de 6.375 entradas para las funciones generales del Belén de Tirisiti, de Alcoy, salieron el pasado sábado por la noche a la venta por internet, Servicam y por teléfono. Las restantes 6.375 se irán poniendo a la venta en taquilla, según explica el responsable de la organización, Joanfran Rozalén.La temporada del Tirisiti se dispone a acometer su segunda parte, ya que el ciclo escolar de funciones culmina hoy lunes. Al final, los resultados en cuanto a asistencia de público no serán los previstos, como consecuencia del temporal de nieve que se ha vivido en la última semana.

Si vols llegir la noticia sensera fes clic ací





Venudes més 2500 entrades per al Betlem de Tirisiti (pagina66)



La major part de les entrades han estat adquirides per gent de fora de la ciutat d’Alcoi, i fins i tot de fora de la Comunitat Valenciana, recordem que hi havia 6.375 entrades a la venda de forma anticipada, el 50 % de les entrades totals. (...)




Un any més el nostre estimat Tirisiti triomfa. Cal recordar als espectadors que el fet que no queden entrades anticipades per a certes funcions, a la taquilla de Teatre Principal sí hi queden per a vendre el dia en questió. Es a dir que si algú vol entrades per al dia 27 a les 17.30 h. (funció exhaurida a servicam) podrà comprar-les el mateix dia 27 a la taquilla a partir de les 17.00, hora en que s'obri la taquilla.




Tot seguit us mencionem algunes consideracions que els espectadors deurien tindre en conter.





Per a qualsevol dubte sabeu que podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 965 541 449





Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: