Presentació del nou disc de Jesús Lara



Després d’"Alquimia Doméstica" (2004) i "Tal como éramos" (2006), el músic alcoià ens presenta el seu últim treball "Serie Media" (títol provisional), un disc que pretén mostrar la visió d’una persona madura davant els diversos temes que sempre envolten un creador: l’amor, el pas del temps, qüestions socials, etc. En resum, és el disc d’algú que ha crescut escoltant una música suposadament dirigida al públic juvenil i que, ara creu fermament que es pot fer rock d’adults per a adults.

La gravació comprèn una col·lecció de 10 cançons amb una distinta cobertura musical: des de xicotetes composicions acústiques, acompanyades d’acordió i percussions, fins temes que inclouran seccions de vent i cordes. Per això, s’envolta de músics amb els que col·labora des de fa anys i que venen de diferents “mundillos”: jazz, música clàssica o música tradicional.



Entra al seu MySpace i escolta algunes de les cançons de "Serie Media"


DIA: Dissabte 07 de novembre
HORA: 20.00 h.
PREU: 7 / 5€

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: