Muntatge Tirisiti / Montaje Tirisiti

Aquest matí s'ha presentat al Principal la campanya del Betlem de Tirisiti 2009-2010. El proper dilluns 30 de novembre s'inicien les representacions per a grups concertats i escoles que duraran fins el 21 de desembre.


Serà a partir del dimarts 22 de desembre quan el Tirisiti inicie la campanya de representacions per a tots els públics que finalitzarà com tots els anys el 5 de gener. Ja pots descarregar-te l'horari fent clic a la columna de l'esquerra. Les entrades per a aquesta campanya es podran adquirir a partir del 19 de desembre mitjançant el servei de venda d'entrades de ServiCAM.
L'Equip del Teatre Principal ha preparat un video per a que pugau vore el treball que suposa el muntatge de Tirisiti que ocupa dos setmanes i compta amb més de 6 persones treballant.Teatre Principal Alcoi

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

1 comentari:

chelo ha dit...

una passada!!!!
val la pena tota esta feina. Bravo!