EiximeniiisssssssssUna tempestuosa nit de tardor, tres frares franciscans esperen l’arribada d’un erudit expert en Eiximenis. Tot està preparat perquè impartisca la que promet ser la conferència definitiva sobre la figura de l’eminent teòleg i intel·lectual.

A la força i imbuïts de l’esperit d’Eiximenis, imponderables difícils de controlar porten el trio a haver de representar el llibre Contes i faules del prestigiós franciscà. A partir d’este repertori d’històries podrem assistir a les solucions més destarifades i a reflexionar sobre el correlat que moltes d’estes actuacions poden tindre en la nostra vida actual.

Els mateixos frares representen els papers necessaris per a cadascuna de les faules o contes, en un joc que va des de la incorporació de rols peculiars a una lleugera esquizofrènia secular.Eiximenis, el viatger de les mil paraules, un espectacle per a menuts que fa l’ullet als més grans.L'Acadèmia Valenciana de la Llengua i La Dependent et presenten aquest cap de setmana l'últim espectacle de la companyia local. Eiximenis, el viatger de les mil paraules. L'espectacle ha estat produït en la seua totalitat al Teatre Principal d'Alcoi. Dirigit per Pepa Miralles i amb Rubén Mira, Jona García i Jordi Carbonell com protagonistes, l'espectacle serà estrenat oficialment a València i girarà per gran part de la Comunitat Valenciana dins del programa de teatre per a escolars, Anem al Teatre. Els escolars d'Alcoi el podran vore al mes de febrer en funcions concertades amb les escoles.


Eiximenis, el viatger de les mil paraules. Es troba dins de les activitat programades per l'Acadèmia Valenciana de la Llengua dins de l'any de commemoració del naixement d'aquest autor valencià. L'espectacle pretén apropar la figura i l'obra d'aquest autor als xiquets dels darrers cursos de primària i primers de secundària.

Diumenge 15 de novembre a les 18.00 h.

Teatre Principal Alcoi

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: