L'espíritu Burlón de Teatre Circ al Principal

Et fan por els fantasmes? Prefereixes no estar a casa la nit de Tots Sants? La companyia alcoiana Teatre Circ i el Teatre Principal et proposen passar una nit d'allò més divertida.

El proper dissabte 31 d’octubre Isabel Balaguer estrena el seu primer espectacle com a directora, i esperem que no siga l’últim, Un espíritu Burlón, de Noel Coward. Interpretat per Dolo Martí, Pepa Puchades, Enric M. Piera, Hermógenes Llopis, Carmina Mullor, Susa Abad i Isabel Balaguer, Un espíritu Burlón es una comèdia on les aparicions fantasmagòriques, l’ocultisme i els malentesos t’arrancaran més d’un somriure.

Ens parla de com l’atzar pot canviar les expectatives de les persones, de com tot pot ser canviant, de com allò plàcid es pot tornar bogeria, de com un simple joc pot capgirar l’existència. El que aparentment sembla una simple sessió d’espiritisme es converteix, per a un matrimoni i el seu grup d’amics, en una consecució de situacions esbojarrades quan l’esperit de la primera esposa de l’amfitrió es materialitza.

I com la cosa va de fantasmes....
Dia: Dissabte 31 d'octubre
Hora: 19.00 i 22.00 h.
Preu: 7 € i 5€ (descomptes en taquilla presentant el carnet d'estudiant, juvilat o aturat)

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: