Celebra el 9 d'octubre al Principal

Aquesta setmana el Teatre Principal et proposa passar un cap de setmana de lo més valencià.




Divendres 9 a les 20.00 BATÀ ens presentarà el seu nou disc, Cançons de butxaca. Cançó d'autor i folk amb arrels alcoianes. Després de l’experiència assolida i demostrada en altres projectes musicals i amb la pell assaonada de carretera i escenaris, arriba aquesta nova proposta carregada d’originalitat, emotivitat, expressivitat i senzillesa. Batà parteix de la cançó d’autor però anant més enllà. Amb una poètica personal i sonoritats pròpies de la cançó, una cuidada posada en escena i un delicat treball de melodies vocals, el concert pren aires, a vegades intimistes, a vegades carregats d’ironia i de critica amb textos més explícits. La finalitat és crear un espectacle amb moments melòdics preciosistes i rics en harmonies així com moments més irònics, explícits i contundents amb reflexions de caire social i crític.

El preu és de 7 €, 5 € si al comprar la teua entrada en taquilla presentes el carnet d'estudiant, juvilat o aturat.



Dissabte 10 a les 19.30, el Grup de danses Carrascar, dins de les activitats de la setmana cultural que a més enguany coninxideeix amb el seu 25 aniversari representaran sobre l'escenari un espectacle de dansa-teatre, Paella al mas de la Carrasca.

El preu és d'1 €, que serà donat a benefici de Caritas Alcoi.

Diumenge 11 a les 11.45 h. Aplec de bandes organitzat per la Societat Nova d'Alcoi. Comtarem amb la música de la Societat Musical Cultural d'alcoileja i de la Banda Juvenil de la Societat Musical Nova d'Alcoi.

L'entrada és lliure, obrirem les portes 15 minuts abans.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: