Teatre Circ estrena Travesía al Principal


Després de la bona acollida que va tindre aquest espectacle a l'última edició del festival "Alicante a Escena" en la que va obtindre una puntuació de 7,7 per part del públic la companyia alcoiana Teatre Circ presenta el seu últim muntatge, “TRAVESÍA”, una comèdia de FERMÍN CABAL on ens conta els encontres d’una parella en busca d’una nova vida, junt a un estrany personatge, sobre la coberta d’un vaixell de camí a Àfrica. Amb un ritme trepidant se succeeixen les situacions i els diàlegs, que dibuixen les il·lusions i frustracions d’uns personatges que realitzen un viatge amb la intenció de trobar-se a ells mateixos.



Amb aquesta obra de FERMÍN CABAL, la COMPANYIA DE TEATRE “TEATRE CIRC” ens mostra uns essers perduts guiats per l’atzar dels encontres fortuïts, mirant com allò inesperat construeix el destí de les persones.


Dirigida per Adolfo Mataix i interpretada per Helio Ferrandiz, Conxi Doménech i Marcos Cantó.


DIA: Dissabte 03 d’octubre
HORA: 20.00 h.
PREU: 7/ 5 €

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: