Tanquem la Mostra de Teatre amb un espectacle infantil

LA FORNAL (MALLORCA)
El retorn de Robin Hood, de Vicent Vila
Dissabte 13, a les 18 h






Robert Dolç, un dibuixant de còmics està acabant una feina sobre en Robin Hood, mentre la Joana, la cap de secció, li dóna presses perquè l'acabi aviat. A causa del cansament, Robert fa malbé el dibuix. Per acabar de complicar les coses, Robin Hood i Little John, apareixen a l'oficina de Robert Dolç mentre fugen del xèrif de Nottingham. Els follets s'han encarregat de transportar-los a la nostra època actual. Però el sortilegi acaba i només dues persones poden tornar al passat...









Autor: Vicent Vila Berenguer. Dramatùrgia: Vicent Vila, Ramón Moreno, Ferran Català. Direcció: Joan Gomila. Intèrprets: Alex Tejedor, Joana Ferrer, Josep Mercadal, Xim Vidal. Versió i adaptació: Alícia Caldentey. Música original: Antoni Terrades. Lletres de les cançons: Carles Pons. Adaptació de les cançons: Joan Gomila. Veu en off: Jordi Rosselló. Disseny escenografia: Catalina Bauzà. Construcció escenografia: Fusteria Sebastià Galmés – La Vila Acció Teatral. Disseny i confecció vestuari: Antònia Fuster. Màscares: Pau Cirer i Felip Cirer. Disseny llums: Sebastià Roig. Disseny gràfic: Imprenta Leo. Dossier didàctic: M. Montserrat Rosselló. Fotografia: Estudi 9. Tècnic de llums: Jaume Febrer i Dani Noceda. Tècnic de So: Jaume Febrer i Dani Noceda. Administració: Joan Gomila. Producció: Joan Gomila, Alícia Caldentey i Addaia Mayol.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: