La Dependent estrena el seu últim espectacle a casa



Divendres 12, a les 23 h.


La realitat ens ofega, el dia a dia és rutinari, la certitud de la nostra fi ens aclapara. Si no fora pel somriure d'aquella adolescent que un dia ens va enamorar, fa vint, trenta o qui sap ja quants anys, no podríem tirar avant. En el fons de la memòria, tothom té una història que contar, una història interessant i única. El problema és que tots volem contar-la, i ens importa un rave la història dels altres. Volem contar la nostra, recordar-la, adornar-la, deformar-la, encara que siga una ficció, una història d'amor amb la protagonista d'una pel·lícula que no va passar mai. O potser sí, perquè com deia aquell filòsof irlandés, no som sinó el que recordem, el que volem recordar, encara que siga mentida. El resultat de tot això és que els diàlegs es converteixen en monòlegs sense trellat ni forrellat, en aparences de converses, i a l'últim sempre estem sols. És la paradoxa del món contemporani, incomunicats en l'era de la comunicació. I en canvi, com ens sorprendríem si, simplement, fórem capaços de parar l'orella i escoltar.

Intèrprets: Joan Gadea, Pepa Miralles, Amparo Oltra, Pep Sellés, Abel Zamora. Direcció: Gemma Miralles. Text: Pasqual Alapont. Disseny escenografia: Meritxell Muñoz. Disseny il·luminació: Víctor Antón. Disseny vestuari: Meritxell Muñoz. Música i banda sonora: Panchi Vivó. Coreografia: Silvia Montesinos. Fotografia: Paco Grau. Imatge gràfica: Pep Sellés. Caracterització i perruqueria: Josán Carbonell. Direcció tècnica: Víctor Antón.
Realització escenogràfica: La Forja Del Vallès - Tero Guzmán, Decoratela. Realització Vestuari: Meritxell Muñoz. Gràfiques: Logisprimt C.B. Vídeo: Visual Produccions, S.L. Transport: Transjoma, S.A. Material tècnic: Same, S.L. Assessoria/Gestoria: Assessoria Lex,S.L. Ajudants de producció: Ferran Garcia, Luis Vélez, Lídia Miró. Comunicació: Míriam Espinós. Producció: Joanfra Rozalén.

Agraïments a: Toni Puertas, Lucia Verdú, Sala L'Horta i Col·legi Públic Sant Vicent d’Alcoi.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: